Topyet Electronic Co.ltd. on gsmExchange
E-mail: sales@topyetelectronic.com
Telefon: +86-755-23946717
Contactati-ne

Topyet Electronic Co, Ltd.

ADD: Electronice Tech Bldg, Shennan Rd, Futian, Shenzhen, China 518100

Contact: Topyet

Tel: 86-755-23946717

Fax: 86-755-23202553

E-mail: sales@topyetelectronic.com

www.topyetlcd.com

iPhone 6s Plus Earpiece vorbitor

iPhone 6s plus casca speakerFeatures: iPhone 6S Plus cască poate ajuta pentru a rezolva problemele ca nici un sunet sau instabilă sunetul vine de la receptorul rupt atunci când telefonul este folosit cu str

Trimite anchetă

Ca unul dintre celebrul iphone 6s plus earpiece vorbitor producători şi furnizori din China, Topyet Electronic Co, Ltd este, de asemenea, un profesionist personalizate iphone 6s plus earpiece vorbitor exportator, bine ati venit pentru a cumpăra sau en-gros de produse de fabrica noastra.

iPhone 6s plus Earpiece vorbitor

Caracteristici:

IPhone 6S Plus cască poate ajuta pentru a rezolva problemele ca nici un sunet sau de sunet instabil vine de la receptorul rupt atunci când telefonul este folosit cu semnal puternic.
Acest iPhone 6SPlus receptorul este înlocuirea original nou.
Această înlocuire difuzor ureche este compatibil cu Apple 6S Plus singura.

Descrierea/de control:

Ureche receptor Receiver Module pentru iPhone 6s Plus. Dacă nu puteţi auzi o persoană în timp ce utilizaţi telefonul, atunci acest lucru ar putea fi partea care aveţi nevoie pentru a rezolva această problemă. Piesa de ureche iPhone este o piesă de schimb care va rezolva problema cu un spart sau non lucru ureche bucată receptor modul.


Numele produsului

iPhone 6s plus earpieces vorbitor

Aplicatii

Voce primi pentru 6s plus

Calitate

100% originale noi

M.O.Q

100 bucati

Garantie

12 luni

Transport maritim

DHL/UPS/FEDEX/TNTHot Tags: iPhone 6s plus earpiece vorbitor producatori China, furnizori China, fabrica, en-gros, personalizat, cumpara
Produse conexe
Lasati mesaj
Confidentialitatea datelor dumneavoastra este importanta pentru noi - noi nu vinde sau partaja informatiile dumneavoastra.