Topyet Electronic Co.ltd. on gsmExchange
E-mail: sales@topyetelectronic.com
Telefon: +86-755-23946717
Contactati-ne

Topyet Electronic Co, Ltd.

ADD: Electronice Tech Bldg, Shennan Rd, Futian, Shenzhen, China 518100

Contact: Topyet

Tel: 86-755-23946717

Fax: 86-755-23202553

E-mail: sales@topyetelectronic.com

www.topyetlcd.com

iPhone 6 Earpiece vorbitor

Caracteristici: iPhone 6 ureche vorbitor poate ajuta pentru a rezolva problemele care nu sunet sau instabilă sunetul vine de la receptorul rupt atunci când telefonul este folosit cu signal.iPhone puternică 6 cască are

Trimite anchetă

Ca unul dintre celebrul iphone 6 earpiece vorbitor producatori si furnizori din China, Topyet Electronic Co, Ltd este un profesionist personalizate iphone 6 earpiece vorbitor exportator, bine ati venit pentru a cumpăra sau en-gros de produse de fabrica noastra.

IPhone 6 Earpiece vorbitor

Caracteristici:

IPhone 6 ureche vorbitor poate ajuta pentru a rezolva problemele care nu sunet sau instabilă sunetul vine de la receptorul rupt atunci când telefonul este folosit cu semnal puternic.

iPhone 6 ureche vorbitor nu includ protectie perete de retinere şi plasă de acoperire.
iPhone 6 difuzor frontal este un înlocuitor nou original.
Înlocuirea ureche vorbitor nu este compatibil cu Apple iPhone 6, compatibil cu iPhone 6 Plus

Descrierea/de control:

IPhone 6 Earpiece vorbitor înlocuire va rezolva dacă aveţi probleme audio cu sunet în ureche, atunci când vorbesc pe iPhone 6.   Dacă aveţi o pierdere completă de sunet, ai auzit unele denaturare în sunet, sau există o lipsă de volum de control este probabil că cablu flex pe boxei ureche a fost deteriorat într-un fel. În timp ce acesta poate fi tentant pentru a înlocui telefonul întreg, acest lucru poate fi destul de scumpe, trebuie doar să înlocuiască doar partea deteriorată.

Produs

receptor de earpiece iPhone 6

Condiţiile

Original

Funcţia

Voce primi

Culoare

Negru

Tip

Piese de schimb pentru iPhone 6

Compatibil cu

Pentru Apple iPhone 6Hot Tags: iPhone 6 earpiece vorbitor China de producatori, furnizori China, fabrica, en-gros, personalizat, cumpara
Produse conexe
Lasati mesaj
Confidentialitatea datelor dumneavoastra este importanta pentru noi - noi nu vinde sau partaja informatiile dumneavoastra.