Topyet Electronic Co.ltd. on gsmExchange
E-mail: sales@topyetelectronic.com
Telefon: +86-755-23946717
Contactati-ne

Topyet Electronic Co, Ltd.

ADD: Electronice Tech Bldg, Shennan Rd, Futian, Shenzhen, China 518100

Contact: Topyet

Tel: 86-755-23946717

Fax: 86-755-23202553

E-mail: sales@topyetelectronic.com

www.topyetlcd.com

iPhone 5s spate cu care se confruntă Camera

iPhone 5s spate cu care se confruntă cameraFeatures: • este Apple iPhone 5S spate cu care se confruntă camera numai. Nu include orice componente mici. • acest iPhone 5S aparat de fotografiat din spate este de asemenea cunoscut ca iSight aparat de fotografiat. Com

Trimite anchetă

Ca unul dintre celebrul iphone 5s spate cu care se confruntă producătorii de aparat de fotografiat şi furnizorii din China, Topyet Electronic Co, Ltd este un profesionist, de asemenea, personalizate iphone 5s spate cu care se confruntă camera exportator, bine ati venit pentru a cumpăra sau en-gros de produse de fabrica noastra.

aparat de fotografiat cu care se confruntă spate iPhone 5s

Caracteristici:

• Aceasta este Apple iPhone 5S spate cu care se confruntă camera numai. Nu include orice componente mici.

• Acest aparat foto din spate iPhone 5S este de asemenea cunoscut ca iSight aparat de fotografiat. Comparativ cu camera spate iPhone 5, dispune de un senzor mai mare de 15%, mai mare de pixeli şi mai mare deschidere.

• Cu flash dual-LED (True-ton) Reglarea intensităţii flash şi temperatura de culoare, iPhone 5S iSight aparat de fotografiat poate împuşcat imagini cu culori mai naturale.

• Acest aparat de fotografiat spate numai este compatibil cu Apple iPhone 5S. Vă rugăm să alegeţi modelul corect înainte de a comanda

Descrierea/de control:

IPhone 5S are o excelenta camera din spate, de asemenea, cunoscut ca iSight aparat de fotografiat cu un display de 8 MP şi o lentilă de cristal de safir acoperă cu caracteristici, cum ar fi tonul adevărat flash, auto imagine stabilization, şi mult mai mult. Aceasta este o mare facilitate pentru iPhone 5S, dar acesta poate fi, de asemenea, deteriorat.

Produs

camera cu care se confruntă spate iPhone 5s

Rezoluţie

8MP

Diafragma

F/2.2 deschidere

Materialul de protecție

Sapphire Crystal capacul obiectivului

Compatibilitate

Apple iPhone 5S


Hot Tags: iPhone 5s spate cu care se confruntă China de producatori de aparat de fotografiat, furnizori China, fabrica, Cumpar en-gros, personalizate,
Produse conexe
Lasati mesaj
Confidentialitatea datelor dumneavoastra este importanta pentru noi - noi nu vinde sau partaja informatiile dumneavoastra.