Topyet Electronic Co.ltd. on gsmExchange
E-mail: sales@topyetelectronic.com
Telefon: +86-755-23946717
Contactati-ne

Topyet Electronic Co, Ltd.

ADD: Electronice Tech Bldg, Shennan Rd, Futian, Shenzhen, China 518100

Contact: Topyet

Tel: 86-755-23946717

Fax: 86-755-23202553

E-mail: sales@topyetelectronic.com

www.topyetlcd.com

iPhone 5s frontalã

iPhone 5s fata cameraFeatures: fata cu care se confruntă camera & proximitate senzor flex cablu înlocuitor pentru iPhone 5s. Senzorul de proximitate este parte responsabil pentru a face ecranul merge întuneric, atunci când vă aduce y

Trimite anchetă

Ca unul dintre celebrul iphone 5s frontalã producatori si furnizori din China, Topyet Electronic Co, Ltd este un profesionist, de asemenea, personalizate iphone 5s frontalã exportator, bine ati venit pentru a cumpăra sau en-gros de produse de fabrica noastra.

camera de fata iPhone 5s

Caracteristici:

Cu care se confruntă video frontalã & senzor de proximitate flex înlocuire cablu pentru iPhone 5s. Senzorul de proximitate este parte responsabil pentru a face ecranul merge întuneric, atunci când vă aduce fata ta la telefon să vorbesc. Cablului panglică flex include, de asemenea pe o fata cu care se confruntă camera daca a ta a iesit sau nu mai funcţionează.

Descrierea/de control:

Acest lucru este iPhone 5s frontalã & senzor flex cablu înlocuire. Această înlocuire cablu flex pot restaura un dispozitiv care are o camera fata nelucrătoare sau un senzor care nu mai funcţionează, lăsându-vă cu un telefon care nu se va întuneca, atunci când ar trebui să. Această înlocuire flex cablu faţă aparat de fotografiat & senzorul este nou şi sunt disponibile în stoc, astfel încât să puteţi primi şi instalează-l pe telefon cât mai repede posibil.

Produs

iPhone 5s faţă aparat de fotografiat cu senzor flex cablu

Starea

Brand nou

Compatibilitate

iPhone 5s numai

Aplicatii

Reparatii iPhone 5s deteriorat frontalã


Hot Tags: iPhone 5s frontalã China de producatori, furnizori China, fabrica, en-gros, personalizat, cumpara
Produse conexe
Lasati mesaj
Confidentialitatea datelor dumneavoastra este importanta pentru noi - noi nu vinde sau partaja informatiile dumneavoastra.