Topyet Electronic Co.ltd. on gsmExchange
E-mail: sales@topyetelectronic.com
Telefon: +86-755-23946717
Contactati-ne

Topyet Electronic Co, Ltd.

ADD: Electronice Tech Bldg, Shennan Rd, Futian, Shenzhen, China 518100

Contact: Topyet

Tel: 86-755-23946717

Fax: 86-755-23202553

E-mail: sales@topyetelectronic.com

www.topyetlcd.com

iPhone 5c volum şi cablul de Flex a butonului de alimentare

iPhone 5c butonul de volum si power flex cableFeatures:Brand noi partHigh qualityFree trageţi deschis sigur instrument includedQuick shippingDescription:Does butonul de alimentare de pe iPhone 5 C nu răspunde în mod corespunzător? W

Trimite anchetă

Ca unul din butonul de volum şi de putere celebru iphone 5c flex cablul producatori si furnizori din China, Topyet Electronic Co, Ltd este, de asemenea, un volum de profesionale personalizate iphone 5c şi butonul de alimentare flex cablu exportator, bine ati venit pentru a cumpara sau en-gros de produse de fabrica noastra.

iPhone 5c butonul de volum si power flex cablu

Caracteristici:

Brand nou parte

De înaltă calitate

Instrument gratuit trageţi deschis în siguranţă incluse

Livrare rapidă

Descrierea/de control:

Does butonul de pornire pe iPhone 5C a răspuns nu corect? Atunci când se întâmplă acest lucru, dar veţi vedea nici un prejudiciu fizic de pe buton, este probabil cablu flex interioare a devenit deteriorate. Cumpărare acest buton power de iPhone 5C flex înlocuire cablu astăzi pentru a restabili aparatul la fel ca noi şi recâştige controlul trebuie să opriţi telefonul şi pe jos din nou. Această înlocuire cablu flex iPhone 5C putere buton va veni cu un instrument sigur trageţi deschis la nici un cost suplimentar.

Produs

iPhone 5c putere flex cu cablu de volum

Utilizare

Reparatii pentru iPhone 5c

Calitate

100% de brand nou, cu QC testate înainte de a

Garantie timp

12 luni


Hot Tags: iPhone 5c butonul de volum si power flex China de producatori de cablu, furnizori China, fabrica, Cumpar en-gros, personalizate,
Produse conexe
Lasati mesaj
Confidentialitatea datelor dumneavoastra este importanta pentru noi - noi nu vinde sau partaja informatiile dumneavoastra.