Topyet Electronic Co.ltd. on gsmExchange
E-mail: sales@topyetelectronic.com
Telefon: +86-755-23946717
Contactati-ne

Topyet Electronic Co, Ltd.

ADD: Electronice Tech Bldg, Shennan Rd, Futian, Shenzhen, China 518100

Contact: Topyet

Tel: 86-755-23946717

Fax: 86-755-23202553

E-mail: sales@topyetelectronic.com

www.topyetlcd.com

iPhone 5 video frontalã

Caracteristici: Topyet oferi de înaltă calitate şi preţ rezonabil de înlocuire piese pentru iPhone 5 fata cu care se confruntă Camera cu senzor Flex cablul panglică. Acest iPhone 5 cu care se confruntă video frontalã este un com foarte important

Trimite anchetă

Ca unul dintre celebrul iphone 5 video frontalã producatori si furnizori din China, Topyet Electronic Co, Ltd este un exportator de profesionale personalizate iphone 5 video frontalã, bine ati venit pentru a cumpăra sau en-gros de produse de fabrica noastra.

Caracteristici:

Topyet oferi de înaltă calitate şi preţ rezonabil de înlocuire piese pentru iPhone 5 fata cu care se confruntă Camera cu senzor Flex cablul panglică. Acest iPhone 5 cu care se confruntă video frontalã este o componentă foarte importantă pentru telefon mobil, şi este foarte uşor pentru tine de a instala acest iPhone 5 cu care se confruntă video frontalã. IPhone de înaltă calitate 5 fata cu care se confruntă Camera în preţul corect vă ajută să vă extindeţi pe piaţa dumneavoastră. În nici un caz poate suntem ieftini calitatea iPhone 5 cu care se confruntă video frontalã

Descrierea/de control:

iPhone 5 fata cu care se confruntă aparat de fotografiat cu senzor flex cablul panglică folosit pentru daune frontalã, vă rugăm să găsească informaţiile de bază după cum urmează:

Nume produs

iPhone 5 cu care se confruntă video frontalã

Aplicatii

Pentru iPhone video frontalã înlocuire

Calitate

Original

M.O.Q

10 bucati/Lot

Condiţiile

100% nou, 100% testate inainte de livrare


Hot Tags: iPhone 5 video frontalã China de producatori, furnizori China, fabrica, en-gros, personalizat, cumpara
Produse conexe
Lasati mesaj
Confidentialitatea datelor dumneavoastra este importanta pentru noi - noi nu vinde sau partaja informatiile dumneavoastra.